Ultimul Film Vizionat :

Minte-mă frumos (2012) Online Subtitrat HD - Filme Romanesti 2012

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org


Regia
 • Iura Luncaşu
 • Cu

  Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Antoaneta Zaharia, Damian Marius
 • Gen film

  • Comedie
  • Romantic
 • Durata

  98 minute
 • Rating

 • Premiera in Romania

  19.10.2012
Minte-mă frumos (2012) Online Subtitrat HD - Filme Romanesti 2012 este un film regizat de lura Luncasu lansat in anul 2012, cu o durata de 98 de minute in care se vor petrece foarte multe scene frumoase. Premiera filmului in Romania va fi in data de 19.10.2012.
In acest film este vorba despre 2 persoane din Bucuresti care duc o viata foarte neobisnuita, unul dintre persoane este furnizor de servicii IT, iar celalat Toni e un hacker, care isi inseala partenerul de viata ( computerul ), cu o fata pe nume Oana, intalnita pe internet.
Dana si oana sunt foarte diferite. Dana este o tipa senzuala care prosteste toti barbatii, iar Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si silueta ei foarte mare. Intr-un final Toni si Oana isi dau intalnire pentru a se vedea Fatza in fatza.
Cei doi vor observa ca Toni nu seama deloc cu poza de pe internet, iar Dani ajunge in locui lui la intalnire. 

Urmareste gratis online Minte-mă frumos (2012) Online Subtitrat HD - Filme Romanesti 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categorie de filme online noi , filme gratis, Comedie, Romantic, subtitrate in limba romana si filme noi hd.


Server 1 Minte-mă frumos (2012) Online Subtitrat HD - Filme Romanesti 2012 : Trailer Minte-mă frumos (2012) Online Subtitrat HD - Filme Romanesti 2012 :
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

12 aprilie 2013, 14:56

bravo va multumesc

Trimiteți un comentariu