Ultimul Film Vizionat :

Behind the Candelabra (2013) Online Subtitrat Gratuit 2013

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org

  • Regia

    Steven Soderbergh
  • Cu

    Michael Douglas, Matt Damon
  • Gen film

    Biografic, Drama






    Vizioneaza filmele online cu numele Behind the Candelabra (2013) Online Subtitrat Gratuit 2013 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categoria de filme online gratis, filme noi 2013 , Biografic, Drama subtitrate in limba romana si filmele online hd. 

    Sinopsis 
    Liberace se afla in ultimii sai ani de viatasi profita la maxim de ultimul timp pe care il mai are de trait. El este un pianist celebru asa ca soferul sau profita de ocazie si il da in judecata dezvaluind lumii  cel mai bine pastrat secret. Filmul ese inspirat din romanul autobiografic scris de Thorson in 1988. Tanarul Scott spune lumii despre relatia pe care o are cu seful sau, Liberace, si ii cere acestuia daune de peste 100 milioane de dolari.

    Server 1 Behind the Candelabra (2013) Online Subtitrat Gratuit 2013
    IN CURAND PE ACEST SITE

    Trailer Behind the Candelabra (2013) Online Subtitrat Gratuit 2013
Share this article :

Trimiteți un comentariu