Ultimul Film Vizionat :

Madea’s Witness Protection (2012) Online Subtitrat - Filme Noi 2012

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org

Categorie : Comedie, 2012

George Needleman a fost ani de-a randul directorul financiar al unei banci de investitii de pe Wall Street si a trait cu capul in nori, fara sa-i pese prea mult defamiliesau de afaceri. Se trezeste brusc cand afla ca firma sa practica schema Ponzi, iar afacerea este sustinuta de mafie. Cand primeste amenintari cu moartea de la criminali, George si familia lui sunt introdusi in programul de protectie a martorilor si sunt trimisi intr-un loc aparent foarte sigur: casa matusii procurorului, celebra Madea.

Urmareste gratis online Madea’s Witness Protection (2012) Online Subtitrat - Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categorie de filme online noi , filme gratis, Animatie, Comedie, Familie subtitrate in limba romana si filme noi hd.


Server 1 Madea’s Witness Protection (2012) Online Subtitrat - Filme Noi 2012 : 



Trailer Madea’s Witness Protection (2012) Online Subtitrat - Filme Noi 2012 :
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

2 noiembrie 2012 la 00:29

Creative - Responsive HTML Template
! Comentariul meu

Trimiteți un comentariu