Ultimul Film Vizionat :

Moneyball (2011) Moneyball: Arta de a învinge Online Subtitrat Gratis

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org


  • Regia

    Bennett Miller
  • Cu

    Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill, Chris Pratt
  • Gen film

    • Biografic
    • Dramă
    • Sport
  • Durata

    133 minute
  • Rating

  • Premiera in Romania

    09.12.2011

Sinopsis Moneyball

Dar Billy este ambiţios şi hotărât să câştige campionatul. Pentru a-şi completa echipa, el apelează la Peter Brand (interpretat de Jonah Hill), un tânăr economist isteţ, educat la Yale. Împreună, ei aplică o metodă total neconvenţională în lumea baseball-ului: formarea unei echipe cu ajutorul statisticii şi a calculatorului. Astfel, ei descoperă jucători extrem de talentaţi, dar care fuseseră ignoraţi sau respinşi de alte cluburi pe motiv că nu mai sunt foarte tineri, că au un caracter dificil sau că au fost accidentaţi pe teren. Demersurile lui Billy şi Peter contrariază şi irită pe toată lumea - începând cu "vechea gardă" a baseball-ului şi terminând cu mass-media şi fanii echipei. Însă, în cele din urmă, experimentul va fi încununat de succes şi va revoluţiona acest sport.

Columbia Pictures prezintă Moneyball / Arta de a învinge, o producţie Scott Rudin / Michael De Luca / Rachael Horovitz, în regia lui Bennett Miller. Scenariul este realizat de Steven Zaillian şi Aaron Sorkin, după romanul lui Michael Lewis. Producătorii filmului sunt Michael De Luca, Rachael Horovitz şi Brad Pitt, iar producători executivi Scott Rudin, Andrew Karsch, Sidney Kimmel şi Mark Bakshi. Imaginea este semnată de Wally Pfister, scenografia de Jess Gonchor, iar montajul de Christopher Tellefsen. Costumele sunt create de Kasia Walicka Maimone, iar coloana sonoră este compusă de Mychael Danna.

Urmareste gratis online Moneyball (2011) Moneyball: Arta de a învinge Online Subtitrat Gratis cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categorie de filme online noi , filmele online, Biografic, Drama, Sport subtitrate in limba romana si filme noi hd.

Server 1 Moneyball (2011) Moneyball: Arta de a învinge Online Subtitrat Gratis :
Trailer HD Moneyball (2011) Moneyball: Arta de a învinge Online Subtitrat Gratis :
Share this article :

Trimiteți un comentariu