Ultimul Film Vizionat :

The Social Network (2010) Reţeaua de socializare Online Subtitrat HD - Filme 2013

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org


Regia
  • David Fincher
  • Cu

    Jesse Eisenberg, Justin Timberlake
  • Gen film

    • Biografic
    • Comedie
    • Dramă
  • Durata

    120 minute
  • Rating

  • Premiera in Romania

    29.10.2010

Sinopsis The Social Network

Rezultatul este o dramă în care se luptă cu forţe egale atât creaţia cât şi distrugerea; o luptă în care nu ni se prezintă un singur punct de vedere, ci poveştile contradictorii, ideile diametral opuse  şi relaţiile sociale în plină metamorfoză, care definesc lumea noastră de astăzi.

Fiind relatat din mai multe perspective, filmul porneşte de pe coridoarele universităţii Harvard, conducându-ne apoi până în birourile de la Palo Alto, pentru a reda apoi entuziasmul zilelor în care se prefigura acest fenomen cultural ce a schimbat faţa lumii - şi felul în care el a unit un grup de tinere genii în informatică, pentru ca apoi să le dezbine.  În mijlocul acestui tumult se află Mark Zuckerberg (JESSE EISENBERG), strălucitul student de la Harvard care a conceput un website ce părea să redefinească peste noapte relaţiile dintre oameni; Eduardo Saverin (ANDREW GARFIELD), pe vremuri cel mai bun prieten al lui Zuckerberg, care a asigurat finanţarea de început a tinerei lor firme de soft; fondatorul Napster, Sean Parker (JUSTIN TIMBERLAKE) care a pus Facebook-ul în braţele investitorilor din Silicon Valley; şi gemenii Winklevoss (ARMIE HAMMER şi JOSH PENCE), colegii de grupă de la Harvard, care au susţinut că Zuckerberg le-a furat ideea şi l-au dat în judecată pentru paternitatea ei.
Urmareste gratis online The Social Network (2010) Reţeaua de socializare Online Subtitrat HD - Filme 2013 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categorie de filme online noi , filmele online, Biografic, Comedie, Drama subtitrate in limba romana si filme noi hd.

Server 1 The Social Network (2010) Reţeaua de socializare Online Subtitrat HD - Filme 2013 :

 Trailer HD The Social Network (2010) Reţeaua de socializare Online Subtitrat HD - Filme 2013 :
Share this article :

Trimiteți un comentariu