Ultimul Film Vizionat :

Black Swan (2010) Lebăda neagră Online Subtitrat 2013

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org


Regia
  • Darren Aronofsky
  • Cu

    Mila Kunis, Natalie Portman
  • Gen film

    • Dramă
    • Thriller
  • Durata

    103 minute
  • Rating

  • Premiera in Romania

    25.02.2011


Sinopsis Black Swan

LEBĂDA NEAGRĂ urmăreşte povestea Ninei (Portman), o balerină într-o companie de balet din New York, a cărei viaţă, la fel ca a tuturor celor din această branşă, este complet consumată de dans. Locuieşte cu mama ei, Erica, fostă balerină (Barbara Hershey), care sprijină cu zel ambiţia profesională a fiicei sale. Când directorul artistic Thomas Leroy (Vincent Cassel) decide s-o înlocuiască pe prim-balerina Beth Macintyre (Winona Ryder) pentru producţia de deschidere a noii stagiuni, "Lacul lebedelor", Nina este prima alegere. Dar Nina are concurenţă: o nouă dansatoare, Lily (Kunis), care îl impresionează, de asemenea, pe Leroy. "Lacul lebedelor" necesită o dansatoare, care poate juca atât Lebăda Albă cu inocenţă şi graţie, cât şi Lebăda Neagră care reprezintă viclenia şi senzualitatea. Nina e perfectă pentru rolul Lebedei Albe, însă Lily este personificarea Lebedei Negre. În timp ce cele două tinere dansatoare îşi extind rivalitatea într-o prietenie bolnăvicioasă, Nina începe să-şi descopere partea întunecată, cu o inconştienţă care ameninţă s-o distrugă.
Vizioneaza filmul gratis Black Swan (2010) Lebăda neagră Online Subtitrat 2013 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categorie de filme gratis, filme online hd, Drama, Thriller subtitrate in limba romana si filme gratis.

Server 1 Black Swan (2010) Lebăda neagră Online Subtitrat 2013 :
Trailer HD Black Swan (2010) Lebăda neagră Online Subtitrat 2013 :
Share this article :

Trimiteți un comentariu