Ultimul Film Vizionat :

Jeepers Creepers 3: Cathedral (2013) Jeepers Creepers 3: Cathedral Online

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org


Urmareste gratis online Jeepers Creepers 3: Cathedral (2013) Jeepers Creepers 3: Cathedral Online cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categorie de filme online noi , filmele online, Horror subtitrate in limba romana si filme noi hd.


Sinopsis Jeepers Creepers 3: Cathedral


Trish Jenner este mama adolescentului Darry, tânăr ce şi-a primit numele în amintirea fratelui lui Trish, Darry Jenner, pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu 23 de ani. 
Trish are coşmaruri curente, groaznice, în care fiul ei suferă aceeaşi soartă ca şi fratele ei, ucis de Creeper. Determinată să facă orice pentru ca fiul ei să nu cadă în mâinile monstrului, Trish, care acum este o femeie puternică şi bogată, îşi promite să termine odată pentru totdeauna cu Creeper.
Trailer HD Jeepers Creepers 3: Cathedral (2013) Jeepers Creepers 3: Cathedral Online :
Share this article :

Trimiteți un comentariu