Ultimul Film Vizionat :

Sette opere di misericordia (2012) Şapte opere de milostenie Online 2013 HD

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org


Regia
 • Gianluca De Serio, Massimiliano De Serio
 • Cu

  Olimpia Melinte, Roberto Herlitzka
 • Gen film

  • Dramă
 • Durata

  103 minute
 • Rating

 • Premiera in Romania

  01.03.2013


Sinopsis Sette opere di misericordia

O dramă inspirată din viaţa imigranţilor români care trăiesc în taberele de la periferiile oraşelor din Italia. 


 Luminiţa este unul din miile de imigranţi ilegali români care duc o viaţă infernală la marginea unui oraş din Italia. Planul fetei, ca al multora dintre ei, este să găsească o cale, chiar şi ilegală, de a evada din mahalaua fetidă a cărei prizonieră este. Pentru a izbândi, Luminiţa încearcă  să-l paraziteze pe Antonio, un italian bătrân, bolnav, neputincios şi cam ciudat. Întâlnirea dintre cei doi este greu de descris. O poveste tristă şi, probabil, controversată pentru publicul de ambele părţi.

Vizioneaza filmele online cu numele Sette opere di misericordia (2012) Şapte opere de milostenie Online 2013 HD cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categoria de filme online gratis, filme noi 2013 , Drama subtitrate in limba romana si filmele online hd. 


Server 1 Sette opere di misericordia (2012) Şapte opere de milostenie Online 2013 HD :

 IN CURAND PE ACEST SITE !

Trailer HD Sette opere di misericordia (2012) Şapte opere de milostenie Online 2013 HD :
Share this article :

Trimiteți un comentariu