Ultimul Film Vizionat :

Caravana cinematografica (2009) Online Gratis - Filme HD

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org
Regia
  • Titus Muntean
  • Cu

    Mircea Diaconu
  • Gen film

    • Dramă
  • Durata

    100 minute
  • Premiera in Romania

    28.05.2010


Vizioneaza filmele online cu numele Caravana cinematografica (2009) Online Gratis - Filme HD cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categoria de filme online gratis, filme noi 2013 , Thriller, Drama subtitrate in limba romana si filmele online hd. 

Sinopsis
Intr-un satuc izolat din Transilvania, la inceputul anilor '60 oamenii duc o existenta linistita sub conducerea lui Tanasie, presedinte la Consiliul local. Insa linistea lor va fi spulberata de o caravana cinematografica adusa de Tavi, un activist comunist ambitios, care are misiunea de a proiecta filme de propaganda. E prima sarcina de partid a lui Tavi si el se lupta s-o duca la indeplinire cu succes, chiar daca ploaia staruitoare produce inundatii, iar inertia satenilor il frustreaza continuu. Incetul cu incetul, cu totii fac compromisuri. Intre timp, Tavi se indragosteste de Corina, invatatoarea, si, cel putin la inceput, atractia pare sa fie reciproca. In cele din urma, se pare ca proiectia e gata sa inceapa.

Server 1 Caravana cinematografica (2009) Online Gratis - Filme HD:

Trailer Caravana cinematografica (2009) Online Gratis - Filme HD:
Share this article :

Trimiteți un comentariu