Ultimul Film Vizionat :

Ceva bun de la viata (2011) Online Subtitrat Gratuit

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org
Regia
 • Dan Piţa
 • Cu

  Corneliu Ulici, Dragos Dumitru
 • Gen film

  • Dramă
 • Durata

  97 minute
 • Rating

 • Premiera in Romania

  28.10.2011


Vizioneaza filmele online cu numele Ceva bun de la viata (2011) Online Subtitrat Gratuit cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categoria de filme online gratis, filme noi 2013 , Drama subtitrate in limba romana si filmele online hd. 

Sinopsis
Ceva bun de la viaţă este o poveste despre prietenie, dragoste, visuri, greutăţi şi împliniri, toate presărate cu speranţă. Doi prieteni crescuţi la casa de copii îşi caută un rost în viaţă în haosul tranziţiei postdecembriste. Deşi nu e ceea ce îşi doresc, Mateo şi Ginel acceptă munca istovitoare în mină ca pe o cale de ieşire din situaţia precară în care se află. Ştiu că viaţa trebuie să aibă ceva bun pentru fiecare şi că depinde numai de ei să se desprindă de incertitudinea pe care destinul le-a aruncat-o în faţă. Această decizie îi împinge pe un drum presărat cu surprize la tot pasul. Fraţi de cruce, cei doi nu încetează să aibă grijă unul de celălalt nici o clipă şi împreună reuşesc să treacă, prin propriile puteri, peste toate piedicile pe care le întâmpină. De la preocupări mărunte la afaceri riscante, de la întâmplări în stare să provoace râsul la veritabile lecţii despre cei din jur şi de la idealuri mari la trăiri fireşti, Mateo şi Ginel descoperă treptat oamenii, banii şi iubirea. Într-un cuvânt, viaţa.

Server 1 Ceva bun de la viata (2011) Online Subtitrat Gratuit
IN CURAND PE ACEST SITE

Trailer Ceva bun de la viata (2011) Online Subtitrat Gratuit
Share this article :

Trimiteți un comentariu