Ultimul Film Vizionat :

Safe Haven (2013) Online Subtitrat - Filme HD

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org

 • Regia

  Lasse Hallstrom
 • Cu

  Josh Duhamel, Julianne Hough
 • Gen film

  Romantic  Vizioneaza filmele online cu numele Safe Haven (2013) Online Subtitrat - Filme HD cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categoria de filme online gratis, filme noi 2013 , Romantic subtitrate in limba romana si filmele online hd. 

  Sinopsis 
  Katie tocmai a reusit sa puna capat unui mariaj in care nu a avut parte decat de violenta. Sotul sau era un barbat extrem de violent asa ca s-a hotarat ca nu mai este cale de impacare,. Ea s-a refugiat acum intr-un orasel din California. Nu vrea ca localnicii sa ii stie secretele insa reuseste sa isi faca cativa prieteni. Alex este un barbat care dupa ce i-a murit sotia a ramas cu cei doi copii. Katie se ataseaza de acesta si se hotaraste sa mai acorde o sansa iubirii. 

  Server 1 Safe Haven (2013) Online Subtitrat - Filme HD
  Trailer Safe Haven (2013) Online Subtitrat - Filme HD
  Share this article :

  Trimiteți un comentariu