Ultimul Film Vizionat :

Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013) Online HD - Filme 2013

Recomandare pentru vizionarea Filmelor Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filmele Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.filmeleonline.org
Regia
  • Justin Lin
  • Cu

    Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker,Michelle Rodriguez
  • Gen film

    Acţiune Aventuri Thriller

  • Premiera in Romania

    24.05.2013







Vizioneaza filmele online cu numele Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013) Online HD - Filme 2013 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categoria de filme online gratis, filme noi 2013 , Thriller, Actiune, Aventura subtitrate in limba romana si filmele online hd. 


Sinopsis 
Dom si compania se pregatesc sa isi reccapete libertatea. Dupa ce au dat lovitura in Rio ei merg prin toata lumea insa cand primesc oferta lui Hoobs sunt gata sa faca orice pentru a fi gratiati. Dom va afla ca iubita sa nu a murit, ci face parte din banda de mercenari condusa de Luke. Hoobs vrea sa il prinda pe cel care a terorizat 12 orase asa ca le pune pe tava libertatea celor din echipa lui Dom in schimbul lui Luke.

Server 1 Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013) Online HD - Filme 2013
IN CURAND PE ACEST SITE

Trailer Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013) Online HD - Filme 2013
Share this article :

Trimiteți un comentariu